Lepe kuhinjske kecelje

Proizvodimo i prodajemo muške i ženske kecelje raznih modela,
u svim veličinama ili po Vašem kroju.
Isporuka na teritoriji cele Srbije.
Služba prodaje:
062/349 923 i 064/11 65 108

Kecelje i kuvarske kape u Srbiji


Topla obuća, kapa, šal oko vrata i preko usta, i slojevita garderoba, da bi čovek po ulasku u toplu prostoriju mogao da se raskomoti, obavezni su ovih dana.
Doktor Pavlović, internista-kardiolog, direktor Poliklinike Kliničkog centra Srbije, upozorava da posebno treba voditi računa da se iz zagrejanog prostora, sa plus 20 i više stepeni, ne izalazi na duboki minus, jer je to šok za organizam.
Poseban oprez se preporučuje ljudima koji imaju slabost srčanog mišića - kaže doktor.
- Pored toga što treba pažljivo da izlaze na hladnoću, obavezno je da utople srčani deo grudnog koša. Naravno, ne treba preterivati. To prosto podrazumeva da ne izađu na minus 15 raskopčani, nego da se „ušuškaju“ i stave šal. Bez obzira što je „stabilno hladno“ i nema većih varijacija u atmosferskom pritisku, zbog kojih može „da šeta“ krvni pritisak. Oprez je, ipak, potreban. - Pacijenti sa hipertenzijom se ovih dana mahom osećaju dobro, ali će biti problema kada naiđe topli talas, pred koji obično pada atmosferski, a kod hipertenzičara raste krvni pritisak - objašnjava dr Pavlović. Na dubokom mrazu, koji je okovao Srbiju, organizam troši više kalorija nego obično, pa nutricionisti preporučuju da se ovih dana pojača ishrana. I u ovakvim vremenskim uslovima trebalo bi se pridržavati pravila o tri glavna obroka i dve užine dnevno. Onima koji strahuju da bi zbog jače hrane mogli da „nabace“ koji kilogram, nutricionisti poručuju da ne brinu, jer će sve dodatne kalorije organizam da istroši braneći se od hladnoće.


Kuvarska uniforma

Lekari savetuju da se izbaci alkohol, nosi topla obuća, kapa, šal oko vrata i preko usta, a nutricionisti preporučuju da jedemo “jaču” hranu, jer nam je potrebno više energije.
Kuvarske uniforme. Isporuka na teritoriji cele Srbije.
Hladnoća najviše „udara“ na organe za disanje, srce i zglobove, naročito ako već postoje reumatska oboljenja, pa bi garderobu trebalo prilagoditi kretanju žive na Celzijusovoj skali.