Lepe kuhinjske kecelje

Proizvodimo i prodajemo muške i ženske kecelje raznih modela,
u svim veličinama ili po Vašem kroju.
Isporuka na teritoriji cele Srbije.
Služba prodaje:
062/349 923 i 064/11 65 108

Profesionalne kuvarske uniforme - sve na svom mestu

Ne mislim da je kuvarska profesija odjednom postala popularna. Ko bi izabrao da radi više od 14 sati dnevno, da ima malo vremena za društveni život, da radi za Božić i Novu Godinu, porodične praznike
Za to mora da postoji strast i ambicija, ovo nije posao koji se radi samo zbog para. Ovo je veoma intenzivna, dinamična i zahtevna profesija, koja može da donese veliki ugled, ali takođe ume da bude stresna i frustrirajuća – kaže Australijanac koji je već dve i po godine u našoj zemlji. Dovoljno da stekne sliku o trenutnoj restoranskoj ponudi Beograda i Novog Sada.
Kuvarske kape i bluze. Uniforme Katić
– Ima restorana koji su veoma dobri. Međutim, postoji nedostatak raznovrsnosti i mnogi imaju slične kuhinje. Ponuda internacionalne kuhinje svodi se na verzije mediteranskih specijaliteta sa sopstvenim varijacijama. Ovde je komplikovano doći do kvalitetnih sastojaka iz drugih zemalja. Kuvare u Srbiji ograničava birokratija i preduga procedura uvoza. Ovaj faktor ograničava raznovrsnost jelovnika i kreativnost.
Nemamo uvek na raspolaganju pravu morsku so, raznovrsne, kvalitetne plodove mora, različite vrste vrhunskih sireva – opisuje utiske i uslove kreiranja šef kuhinje čije se znanje u Beogradu upotpunilo tajnama pravljenja turšije, sarme i prebranca.
Novinar i urednik „Malog kuvara”, smatra da se danas klinci rado opredeljuju za zanimanje kuvar i poslasticar.