Lepe kuhinjske kecelje

Proizvodimo i prodajemo muške i ženske kecelje raznih modela,
u svim veličinama ili po Vašem kroju.
Isporuka na teritoriji cele Srbije.
Služba prodaje:
062/349 923 i 064/11 65 108

Kupovina kuvarske uniforme u Beogradu i Novom Sadu

Zemlja sa najviše profesionalaca sa kutlačom
Kako smo od zemlje koja do pre stotinak godina nije mogla da se podiči bogatom i raznovrsnom trpezom postali adresa na kojoj je, čini se, više kuvara od samog broja stanovnika? Da li je Srbiju zahvatila gastromanija?
Gotovo da nema televizijske stanice sa nacionalnom ili regionalnom frekvencijom a da nema emisiju o kuvanju. Za šporetom su glumci, novinari, ponekad i pravi kuvari… Ipak, čini se da titulu najpoznatijih majstora u spremanju jela među ovdašnjim domaćicama, ali i onima koji su naprasno pali pod uticaj gastromanije, nose Džejmi Oliver i Stevo Karapandža.
Visoko kvalitetne kuvarske uniforme izradjene po Vašim merama. Uniforme Katić
Da li je gastronomija stvarno postala hit u Srbiji? Ili su naši ljudi, poput ubeđenja da poseduju sve znanje sveta za fudbal, preko noći postali i akademci sa kutlačom?
Čovek koji je pune dve decenije otkrivao Male tajne velikih majstora kuhinje sa kuvarom Oliverom Mlakarom, gastronomija je definitivno postala hit u svetu.
 – Sve je postalo dostupno. Tokom čitave godine možete da nađete najraznovrsnije začine, povrće, voće ili meso sa bilo kog dela planete. Česta putovanja, Internet, naravno i televizijske emisije utiču da se gledaoci i običan svet malo edukuju, a gastronomija i kuvari postanu popularni – kaže Karapandža koji već dugo godina ima restoran u Švajcarskoj udaljenom dvadesetak kilometara od Ciriha.
 Kada smo Oliver i ja počeli da radimo šou za „Vegetu”, bilo je pomalo sramota da muškarac kuva. Pred kamerama sam samo nastavio da radim isto što sam do tada radio kao šef kuhinje „Interkontinentala” u Zagrebu – dodaje i nastavlja da su možda za uspeh u karijeri bili presudni: porodica – deda mu je bio pekar, otac gostioničar, rodjaci konobari ali i neprestana volja, dokazivanje i želja za novim znanjima.
Nešto drugačije mišljenje o naprasnoj popularnosti ove profesije ima Mark Hagenbah, glavni kuvar, šef kuhinje, hotel restorana Hajat Beograd.