Lepe kuhinjske kecelje

Proizvodimo i prodajemo muške i ženske kecelje raznih modela,
u svim veličinama ili po Vašem kroju.
Isporuka na teritoriji cele Srbije.
Služba prodaje:
062/349 923 i 064/11 65 108

Konobari i kuvari najtrazeniji

Ove godine, zbog globalne krize, smanjena ponuda i privremenih letnjih poslova. Najtraženiji promoteri, konobari, kuvari, pa tek onda građevinci.
Srece ovog leta nisu imali ni sezonci. Kriza je smanjila šansu za zaposlenje i onima koji su spremni da rade prvo što se ponudi, ne pitajući hoće li angažaman trajati mesec, dva ili pola godine. Pred samo leto, tokom aprila i maja, podaci „Infostuda“ govore da je ponuda sezonskih poslova bila za 11 odsto manje nego lane. Polovina maja je tek označila dolazak „suše“, jer je do polovine juna tražnja za radnicima bila čak 23 odsto manja nego u istom periodu 2009. godine.
Kuvarske i konobarske uniforme. Garancija kvaliteta. 
Dok je leto ranijih godina bilo udarno za građevinsku industriju, ove godine je na gradilištima bilo manje mesta. Najtraženije sezonsko zanimanje je - promoter. Ko je spreman da se odrekne letnjeg odmora, dodatni dinar može da zaradi radeći u ugostiteljstvu i hotelijerstvu. Dnevnica se može zaraditi i na poljima.
- Primetili smo da je smanjena tražanja za građevinskim radnicima, ali zato ima posla u hotelijerstvu.
Sezonski poslovi iz oblasti poljoprivrede, građevinarstva ili ugostiteljstva, oni za koje se ne traži kvalifikovana radna snaga - kažu u Nacionalnoj službi za zapošljavanje.
- Beogradska filijala je ovog leta primetila porast zahteva poslodavaca iz Zemuna koji traže kuvare, šankere, konobare točioce pića, pomoćne radnike u kuhinji.