Lepe kuhinjske kecelje

Proizvodimo i prodajemo muške i ženske kecelje raznih modela,
u svim veličinama ili po Vašem kroju.
Isporuka na teritoriji cele Srbije.
Služba prodaje:
062/349 923 i 064/11 65 108

Uniforme u bankama

Jedna od vodećih švajcarskih banaka - UBS banka uvela je novi, stroži kodeks oblačenja, kojim se radnicama zabranjuje da nose uske suknje i veštačke nokte.
Kecelje po Vasim zeljama. Isporuka na kucnu adresu. Besprekoran kvalitet materijala i izrade.
U uputstvu na oko 40 stranica, do najsitnijih detalja je opisan izgled "prikladno odevenog" radnika, odnosno radnice, od glave do pete, uključujući oblik frizure, dužinu suknje i boju čarapa.
Prema tom novom pravilniku, žene ne bi smele da nose više od sedam komada nakita, koji mora da bude diskretan, niti da nose kratke i uske suknje koje "previše zatežu zadnjicu".
Donje rublje se ne sme "ocrtavati ispod odeće ili viriti iz nje", a poželjno je da bude u boji kože ukoliko se nosi svetla odeća. Kosa, ukoliko je farbana, ne sme u korenu da pokazuje prirodnu boju.
Muškarci bi, pak, trebalo da nose "ravno krojene sakoe koji se kopčaju na dva dugmeta i odgovarajuće pantalone". Kravata treba uvek da se slaže sa "morfologijom lica", a čarape da budu jednostavnih, klasičnih dezena.
"Renome UBS-a je naša najveća vrednost. Besprekorno ponašanje podrazumeva besprekorno oblačenje", navoodi se u saopštenju švajcarske banke, čiji je ugled pomalo uzdrman tokom finansijske krize. Pravilnik, takođe, upozorava zaposlene da ne smeju da koriste jake parfeme, niti da se osećaju po belom i crnom luku ili duvanu.