Lepe kuhinjske kecelje

Proizvodimo i prodajemo muške i ženske kecelje raznih modela,
u svim veličinama ili po Vašem kroju.
Isporuka na teritoriji cele Srbije.
Služba prodaje:
062/349 923 i 064/11 65 108

Prodaja - kuvarska kecelja

300 grama mlevenog junećeg mesa
500g zelja
1 glavica crnog luka
1 jaje
3 kašike pirinča
1 kašika brašna
1 čaša belog vina
Spremanje:
Zelje očistiti u više voda (listove ne oštetiti) ključalom vodom.
Luk iseckati, spustiti na vrelo ulje, propržiti ga, i zatim dodati  opran pirinač.
Propržiti 3 minuta, pa dodati meso, izmešati i ukloniti s vatre, tako da se fil ne uprži. Posoliti, pobiberiti, razbiti sirovo jaje i sve izmešati. Ovim nadevom filovati svaki list i uviti sarmice.
Izmešati brašno i ulje i zagrevati na tihoj vatri 3 do 5 minuta tako da ne pregori. Spustiti nekoliko zrna bibera i poređati sarmice. Preliti ih vinom i toplom vodom, tako da sarmice budu potopljene.
Poklopiti i kuvati do jednog sata na tihoj vatri.