Lepe kuhinjske kecelje

Proizvodimo i prodajemo muške i ženske kecelje raznih modela,
u svim veličinama ili po Vašem kroju.
Isporuka na teritoriji cele Srbije.
Služba prodaje:
062/349 923 i 064/11 65 108

Kuvarske uniforme

Na kragujevačkom takmičenju niški srednjoškolci osvojili su šest pehara, osam zlatnih i četiri srebrne medalje, nadmašivši ne samo učenike svih drugih ugostiteljskih škola u Srbiji, već i kuvare i konobare sa dužom praksom. Svojim kuvanjem, spravljanjem pića, aranžiranjem ili radom na recepciji još jednom su se „preporučili“ za rad u vrhunskim restoranima i hotelima, koji ih već tradicionalno i žele i zapošljavaju.
Kuvarske uniforme, kape, bluze i pantalone. Kecelje za konobare i trgovce. Materijali visokog kvaliteta.
- Odmah posle ovog takmičenja vlasnici hotela, restorana i turističkih agencija zvali su kako bi obezbedili naše učenike koji su pokazali izuzetne rezultate, što znači da će oni brzo dobiti posao, a ti objekti kvalitetne radnike. Naši učenici i inače ne čekaju na zaposlenje. Na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje u Nišu nema ni jednog kuvara, konobara ili poslastičara. Mnogi od naših učenika pronalaze posao i u Sloveniji, Švajcarskoj ili drugim zemljama, kao i na brodovima, a sve veći broj se odlučuje i za fakultete i više škole - kaže direktorka Ugostiteljsko-turističke škole u Nišu.
Učenici ove škole „preporučuju“ se budućim poslodavcima brojnim priznanjima sa domaćih i međunarodnih takmičenja već godinama unazad Jedno od poslednjih je i prvo mesto i titula ukupnog pobednika na takmičenju srednjih škola u Srbiji u pripremanju specijaliteta na roštilju na ovogodišnjoj Leskovačkoj roštiljijadi. Niški učenici osvojili su pehar, tri zlatne medalje i majstorsko pismo, a pobedili su i svoje kolege iz Leskovca, poznatog po ovom specijalitetu.
Direktorka dodaje da je interesovanje mladih za nišku Ugostiteljsko-turističku školu iz godine u godinu sve veće, a da pojedine profile uspevaju da upišu samo odlikaši. Škola ima veoma dobar nastavni program koji insistira na stručnim predmetima i svakodnevnoj praksi. Namirnice za praksu nabavljaju se uz pomoć sponzora, kao i keteringa koji škola radi kao proširenu delatnost. U ovoj školi diplome stiču kulinarski i turistički tehničari, kuvari, konobari i poslastičari.